Ο τρόπος πληρωμής της BonusDomus.gr είναι κάτι που επιλέγετε εσείς κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Οι επιλογές είναι οι ακόλουθες:

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας και επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας vivawallet για την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας. Εάν η κάρτα σας είναι πιστωτική και υποστηρίζει δόσεις μπορείτε να βάλετε το πλάνο δόσεων της επιλογής σας.

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα σας έρθει ένα email στην διεύθυνση που έχετε δώσει με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Θα πρέπει να ακολουθήσει η εξόφληση του ποσού της παραγγελίας σας με κατάθεση. Η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει μετά την πληρωμή της και αφού μας στείλετε το καταθετήριο στο bonusdomusgr@gmail.com.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR40 0172 2020 0052 0210 0389 410

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5202-100-389-410

ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΘΟΣ

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αυτή η επιλογή σας δίνεται μόνο για αποστολή εμπορευμάτων εντός νομού Θεσσαλονίκης και πληρώνετε το ποσό στον οδηγό μας με μετρητά εφόσον αυτό δεν ξεπερνάει τα 500,00€. Επιβαρύνεστε κατά 2,00€ επιπλέον από το κόστος της παραγγελίας σας.

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Υπάρχει πάντα και η επιλογή της εξόφλησης της παραγγελίας σας στο κατάστημα. Αυτή ισχύει εφόσον η παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνει από το φυσικό μας κατάστημα Ολυμπιάδος 133, 54634, Θεσσαλονίκη και κατά την παραλαβή της θα μπορείτε να ξοφλήσετε και το αντίστοιχο ποσό.

Σημαντική Υπενθύμιση: Παρακαλούμε να κρατάτε πάντοτε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Τέλος, η BonusDomus.gr  διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική πληρωμών της, οποτεδήποτε το επιθυμεί, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο BonusDomus.gr ή στο κατάστημα του.