ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από την BonusDomus.gr έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή, το αρχικό κόστος αποστολής, όπως και το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Επιστροφές γίνονται δεκτές, αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και αποστολής σχετικού email στο info@bonusdomus.gr και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς ή κάποιο δελτίο επιστροφής και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, η BonusDomus.gr αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία επίλυσης του ελαττωματικού προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση από εσάς εφόσον υπήρξε πρόβλημα, δηλαδή κάποιο πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την BonusDomus.gr σε συνεργασία με τους προμηθευτές της. Σε περίπτωση δυνατότητας επισκευής ή διόρθωσης του ελαττωματικού προϊόντος, η BonusDomus.gr αναλαμβάνει να το επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέρος με καινούργιο, το οποίο πληροί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με το αρχικό. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος, η BonusDomus.gr αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με καινούργιο, όμοιο ή, σε περίπτωση έλλειψης, με αντίστοιχο, που να πληροί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με την αρχική επιλογή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει παραποιηθεί ή καταστραφεί, μαζί με όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής, η BonusDomus.gr, κατόπιν ενημέρωσης από τον πελάτη εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς στο email μας info@bonusdomus.gr, αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος με αυτό που έχει καταγραφεί στην παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την πλευρά του αγοραστή. Σ’ αυτή την περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αντικαταστήσει το λανθασμένο προϊόν και να παραλάβει πίσω το λάθος προϊόν. Όλες οι αποστολές αλλαγών πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, αφού έχει πιστοποιηθεί ότι δεν έχει παραποιηθεί η αρχική του συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σ’ αυτή.

ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ – ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση χτυπημένου ή σπασμένου προϊόντος κατά την παραλαβή του, η BonusDomus.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση του προϊόντος, με καινούργιο, όμοιο με αυτό που αναγράφεται στην αρχική παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Βασική προϋπόθεση της αντικατάστασης σε περίπτωση σπασμένου ή χτυπημένου προϊόντος είναι να έχει προηγηθεί έλεγχος από τον πελάτη/παραλήπτη κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, παρουσία του μεταφορέα, και να μην έχει υπογραφεί το αποδεικτικό παραλαβής που συνοδεύει τα προϊόντα. Μετά την υπογραφή, η ευθύνη για την καλή κατάσταση των εμπορευμάτων μεταφέρεται από την BonusDomus.gr και την εταιρεία μεταφορών σε εσάς και η ευθύνη για την αντικατάσταση του προϊόντος ή μέρος αυτού, βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

  • με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας
  • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Όροι που αφορούν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις:

  1. Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, κάθε επιστροφή ή/και αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
  2. Τα προϊόντα με την ένδειξη ”σε προπαραγγελία” (π.χ. Ειδικοί Μίκτες, Sauna, μπανιέρες κλπ) δεν επιστρέφονται και η παραγγελία τους δεν μπορεί να ακυρωθεί.
  3. Από το δικαίωμα επιστροφής εξαιρούνται εντελώς οι κόλλες, τα πλακάκια, οι καμπίνες μπάνιου και τα εκθεσιακά προϊόντα.
  4. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή ακόμη και σε περίπτωση που η BonusDomus.gr αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος, η BonusDomus.gr  διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε το επιθυμεί, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο BonusDomus.gr ή στο κατάστημα του.